Sector
Insurance
Location
Leeds
Project Size
1800 sq ft
Value
Undisc.
Duration
3 Weeks
Costa

Opus 4 was appointed as the principal contractor to carry out a top-to-toe nine storey refurbishment at Direct Line’s regional headquarters in Leeds.

As part of the £2.7m project, an area was stripped out and transformed into a Costa Coffee concession. Working to the design instructions of others, we installed new feature flooring, power and lighting, bespoke joinery items, acoustic ceiling pads, and open slatted timber partition sections

Opus4

The new café replaced a drab old canteen which was rarely used by staff, who had a wide choice of amenities on their doorstep in Leeds.

The new facility subsidised the cost for staff to dine within the building, improving wellbeing and morale and has  been very well received by DLG employees.